Ljestve | Aluminijumske skele | Liftovi | Platforme
Mirko Vincetić | Najbolji menadžer grupe Cash back

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1978.godine.

Radio u državnim kompanijama u periodu od 1980. g. do 1992. g. i to: Služba društvenog knjigovodstva Beograd, Predsjedništvo omladine SFRJ. Pored ostalog, imao je tu čast i privilegiju da je radio kao saradnik Ante Markovića u SIV-u (Savezna vlada Ex Yu)

Od 1992. g. radi u svojoj privatnoj kompaniji IMO

Od 1998. IMO je generalni i ekskluzivni zastupnik njemačke firme Zarges za tržište Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore. U periodu od 2000.g. do 2005.g. zastupao je Zagrebački velesajam na tržištu SRJ čime je, nakon ratnih stradanja na prostoru EX YU, doprinjeo „novom upoznavanju“, „značajnom približavanju“ i prijeko potrebnom „otopljavanju“ odnosa između privrednika Srbije i Hrvatske. Na ovaj način, Vincetić je stavio svoje „zrno pjeska u saniranje velike rupe“ između Beograda i Zagreba. To je bilo vrijeme viznog režima prelaska granica, ali se sa pozivnim pismom Zagrebačkog velesajma dobijala svaka viza i to brzo i jednostavno.

Od 2005. g. je generalni zastupnik švajcarske firme Cash Back za tržište država Ex Yu. Švajcarski Cash Back se više od 30 godina bavi povratom ino PDV-a za pravna lica-kompanije, a mreža Cash back-a ima 40 kancelarija širom Evrope, Amerike, Afrike i Azije.

Bavio se i naučnim radom od kojih je nekolicinu objavio zagrebački Informator

Član je poslovnih i strukovnih organizacija i to: Američke privredne Komore (AmCham-Beograd); Slovenačkog poslovnog kluba Beograd(SPK-Beograd), Njemačke privredne komore Beograd(DSW-Beograd), Austrijske privredne komore (AHK Beograd), Švajcasrsko-srpske komore, Beograd, Hrvatske udruge menadžera(CROMA-Zagreb); Udruženja Hrvatski izvoznici (HIZ-Zagreb); Hrvatskog udruženja rizničara (HUR-Zagreb), Udruženja poslodavaca BiH(UPBiH-Sarajevo); Savjet stranih investitora BiH-Sarajevo; počasni član Stopanske komore Makedonije

Najvažnija priznanja:

- Najmenadžer švajcarske grupe Cash Back za 2009. godinu (nagrađen na Konferenciji u Heksinkiju u konkurenciji 35 menadžera EU i SAD)

- Najmenadžer Bosne i Hercegovine za 2010. godinu(nagrađen u Banja Luci u konkurenciji dvije hiljade menadžera iz BiH).

Govori njemački i ruski jezik.

Nije član ni jedne političke stranke.
Ljude ne dijeli po naciji i vjeri, niti po boji kože nego isključivo na: vrijedne i lijene, dobre i loše, pozitivne i negativne.
Pripada srećnim ljudima a njegovoj sreći pored porodice značajno doprinose i prijatelji i zato ljubomorno čuva uspomene na prijateljstvo i druženja sa pokojnim Davorinom Popovićem a ponosan je što za prijatelje, pored nekolicine od 73“ iz Studenjaka, ima i divne ljude poput Dade Topića i Maje Perfiljeve.

Ljestve

  • Zargesov program
  • Profesionalni program
  • Komercijalni program
  • Profesionalni program Z600 - usko namjenske ljestve

Skele

  • Aluminijumske skele
  • Standardni program skela Z300
  • Hobi program skela Z100
  • Profesionalne industrijske skele program Z600

Koferi

Bezbjedno pakovanje, transportovanje i čuvanje vrijedne i osjetljive opreme, dokumenata, materijala u aluminijumskim sanducima i kutijama.